Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Terms    0 คำศัพท์    0 Followers    34197 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Terms    0 คำศัพท์    0 Followers    34197 Viewers

Gisela Belli's Terms

Litosfera

Biology; Cell biology

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biology; Biotechnology

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biology; Biotechnology

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Viewers(34197) View all

Followers(0) View all

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Gisela Belli is not following any users.